Keresés


Dunai hajóutak

Az európai folyami hajózás gyöngye a Duna, legtöbbször Passau-ból indulnak a hajók, Budapestig, a Vaskapu-ig vagy a romániai Duna Deltáig (Fekete-tengerig) közlekednek, majd Passau-ba is térnek vissza, de a visszaút meg is szakítható valamely hazai kikötőben. Számos variáció létezik, 4-16 napos időtartamúak. Válogasson kedvére!
Nagy dunai hajóút Budapest - Duna delta oda-vissza

Nagy dunai hajóút Budapest - Duna delta oda-vissza

Bécs-Budapest-Duna delta és vissza 16 nap

A folyami hajóutak királynője! Életre szóló élményben lesz része ezen a klasszikus dunai hajóúton, budapesti beszállással is. Utazás az egzotikus Al-Dunán lefelé Szerbia, Románia és Bulgária érintésével, át a Vaskapu szoroson egészen a Duna- deltáig és vissza...

2399 €-tól (935 600 Ft)
Dunai hajóút Vaskapu-szoros MS Nestroy

Dunai hajóút Vaskapu-szoros MS Nestroy

Bécs-Vaskapu szoros - Budapest - Bécs 7nap/6éj

A csaknem egy hetes utazás a Duna-deltáig tartó nagy dunai hajóút kis testvére, Bécs és a Vaskapu-szoros között oda-vissza. Az utazás megkezdhető Mohácson is és befejezhető Budapesten is.

999 €-tól (389 600 Ft)
Rövid dunai hajóút Ausztria Wachau MS Nestroy****

Rövid dunai hajóút Ausztria Wachau MS Nestroy****

Bécs-Wachau-Linz-Bécs 2 éjszaka

Szeretne kipróbálni egy dunai szállodahajót az osztrák Duna szakasz legszebb részén? Íme egy parádés lehetőség két éjszaka tartózkodással, teljes ellátással az MS Nestroy**** fedélzetén!

249 €-tól (97 100 Ft)
Dunai hajóút  Bécs - Budapest - Duna-delta 2024

Dunai hajóút Bécs - Budapest - Duna-delta 2024 Sláger

8nap/7éjszaka szállodahajóval - MS Nestroy****

Ha Önnél is szerepel a bakancslistán a Duna-delta, életre szóló élményben lesz része ezen a klasszikus dunai hajóúton, budapesti beszállással is. Egy irányú utazás az egzotikus Al-Dunán lefelé Szerbia, Románia és Bulgária érintésével, át a Vaskapu szoroson egészen a Duna- delta vidékéig. Visszautazás repülővel (vagy vonattal) Bukarestből.

1219 €-tól (475 400 Ft)
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ