Keresés


Rólunk

Bike Holidays - Cruising Holidays - Kerékpáros és Hajós Utak

Bike Holidays Turisztikai Bt.

Kerékpáros és hajós utakra szakosodott nemzetközi utazásszervező iroda

H-8227 Felsőörs, Fenyves u. 65.

Engedély szám: U-000467 (Budapest Főváros Kormányhivatal által regisztrált utazási vállalkozás)

www.cruisingholidays.hu  www.bikeholidays.hu

 

Irodánk a Balaton-felvidéken működő családi vállalkozás, munkahelyünk a lakóhelyünk is egyben - bennünket itt mindig megtalál! 2004 óta megbízható partnere vagyunk a kerékpározás és a nemzetközi  kerékpártúrázás barátainak és munkánk során számos európai folyónál megfordultunk, nemcsak kerékpáron, hanem hajóval is illetve e kettő kombinációjában. 

 

A folyami hajózás különleges, biztonságos és mindig partközeli élmény, egy ilyen útra azok is vállalkozhatnak, akik nem szívesen indulnak nagyobb, tengeri utazásra, itt nincs hullámzás, tengeri betegség és mindvégig látszik a part is, folyamatos bepillantást engedve az adott ország életébe. A hajók elegáns és egyben otthonos belsője hívogató, ragyogó érzés Európa vagy a világ egyik folyója hátán ébredni a sokszor fényűző, franciaerkélyes kabinban, nagy panoráma üvegek mögül, vagy a napozóteraszról szemlélni a tovatűnő folyó parti vidéket, nem beszélve a gasztronómiai elcsábulásokról a teljes ellátás keretében.

 

Mivel a folyók útja pedig legtöbbször valamely tengernél ér véget, ezért innen már csak pár lépés volt a tengeri hajózás világa.

 

Partnereinket gondosan válogatjuk, jellemzően inkább kisebb, családiasabb hajótársaságoknál vendégeskedünk, velük tudunk olyan munkakapcsolatot kialakítani, melynek eredményeként nyugodt szívvel tudunk vendégeink elvárásainak megfelelni.

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ