Keresés


Dunai folyami hajóutak

Ugye Ön is csodálta már vágyakozva valamelyik budapesti Duna-hídon dugóban araszolva, a szebbnél szebb folyami úszó hoteleket a kikötőkben? Legyen részese a folyami hajózás nem hétköznapi élménynek! Nemzetközi hajós utazások, elsősorban a dunai hajóutak és folyami hajóutak különleges és exkluzív világába csábítjuk. Oldalainkon gondosan válogatott hajótársaságok ajánlatai közül válogathat - többségükkel személyes kapcsolatot ápolunk - kezdve a hazánkat is érintő, a Dunán úszó hajócsodáktól Európa és a világ legszebb folyóin - Duna, Rajna, Majna, Szajna, Elba, Moldva, Volga, Néva, Douro, Mekong, Amazonas - közlekedő barátságos folyami hajókig. Egy folyami hajós utazás biztonságos és emberi léptékű, vizi és szárazföldi élmény, sokszor luxus színvonalú kényelem, gasztronómia és kultúra, ráadásul itt a hullámzástól sem kell tartani.
 
Ha esetleg nem talál ajánlataink között eképzelésének megfelelőt, érdeklődjön, mert számos hajótársaság rendszerében tudunk böngészni további lehetőségek között...
 
Figyelem! A folyami hajóutak Európa szerte nagyon kedveltek, a hajók mérete nem hasonlítható össze a tengerjáró társaikéval, ezért hamar megtelnek, gyakran már 6-8 hónapal a kitűzött indulási időpont előtt!
 
Mielőtt eltévelyedne a világhálón található, bonyolult foglalási rendszerekben, forduljon hozzánk bizalommal, családias és rugalmas ügyintézéssel várjuk!
 
 
Kakuk Sándor
cruisingholidays.hu
 
 
 
 

Jelenleg 4 db. utazási ajánlat közül választhat.

Kiemelt ajánlataink

Nagy dunai hajóút MS  Nestroy****

Nagy dunai hajóút MS Nestroy****

Bécs-Budapest-Duna delta és vissza 16 nap 1999 €-tól (779 600 Ft)
Dunai hajóút  Bécs - Budapest - Duna-delta 2024

Dunai hajóút Bécs - Budapest - Duna-delta 2024 Sláger

8nap/7éjszaka szállodahajóval - MS Nestroy****

Ha Önnél is szerepel a bakancslistán a Duna-delta, életre szóló élményben lesz része ezen a klasszikus dunai hajóúton, budapesti beszállással is. Egy irányú utazás az egzotikus Al-Dunán lefelé Szerbia, Románia és Bulgária érintésével, át a Vaskapu szoroson egészen a Duna- delta vidékéig. Visszautazás repülővel (vagy vonattal) Bukarestből.

1099 €-tól (428 600 Ft)
Dunai hajóút Ausztriában prémium all inclusive

Dunai hajóút Ausztriában prémium all inclusive

Passau-Bécs-Pozsony-Passau 5 éjszaka/6 nap

Egy klasszikus hajóútra invitáljuk az elegáns A-ROSA hajó fedélzetére az osztrák Duna szakaszon. Az utazók pazar ellátásban részesülnek és egy kis wellness részleg is rendelkezésre áll a hajón!

1049 €-tól (409 100 Ft)
Rövid Dunai hajóút prémium all inclusive és wellness

Rövid Dunai hajóút prémium all inclusive és wellness

Passau Bécs Pozsony Passau - 4 éjszaka/5 nap

Egy rövid hajóútra invitáljuk az elegáns A-ROSA hajó fedélzetére az osztrák Duna szakaszon. Az utazók pazar ellátásban részesülnek és egy kis wellness részleg is rendelkezésre áll a hajón!

749 €-tól (292 100 Ft)

További kiemelt ajánlataink

Budapesti indulással

A dunai hajóutak mindegyike érinti Budapestet, de számunkra a legkedvezőbb, ha tőlünk indul és/vagy ide is érkezik az adott hajó - kiemelten figyeljük ezeket a lehetőségeket, itt találja az ajánlatokat:

Tovább

Bike Holidays

Ha szeret kerékpározni, várjuk testvér oldalunkon is, komfortos kerékpártúrákkal Európa legszebb tájain!

Hajótársaságok

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ