Keresés


Dunai folyami hajóutak

Ugye Ön is csodálta már vágyakozva valamelyik budapesti Duna-hídon dugóban araszolva, a szebbnél szebb folyami úszó hoteleket a kikötőkben? Legyen részese a folyami hajózás nem hétköznapi élménynek! Nemzetközi hajós utazások, elsősorban a dunai hajóutak és folyami hajóutak különleges és exkluzív világába csábítjuk. Oldalainkon gondosan válogatott hajótársaságok ajánlatai közül válogathat - többségükkel személyes kapcsolatot ápolunk - kezdve a hazánkat is érintő, a Dunán úszó hajócsodáktól Európa és a világ legszebb folyóin - Duna, Rajna,Mózel, Elba, Moldva - közlekedő exkluzív folyami hajókig. Egy folyami hajós utazás biztonságos és emberi léptékű, vizi és szárazföldi élmény, sokszor luxus színvonalú kényelem, gasztronómia és kultúra, ráadásul itt a hullámzástól sem kell tartani.
 
Figyelem! A folyami hajóutak Európa szerte nagyon kedveltek, a hajók mérete nem hasonlítható össze a tengerjáró társaikéval, ezért hamar megtelnek, gyakran már 6-8 hónapal a kitűzött indulási időpont előtt!
 
Forduljon hozzánk bizalommal, családias és rugalmas ügyintézéssel várjuk!
 
 
Kakuk Sándor
cruisingholidays.hu
 
 
 
 
 
Bemutatkozik a frissen felújított MS NESTROY**** 2024
 
Megújul az elmúlt évek kedvenc szállodahajója az MS Nestroy****!  Még szebb és még kényelmesebb kabinok várják az utazókat három fedélzeti szinten, panoráma ablakkal, franciaerkéllyel. A hajó a Dunán közlekedik és közvetlenül budapesti indulással is foglalhatunk utazást a Vaskapu-szoroson át egészen a Duna-deltáig:
 
 
 
 
 
 
 

Jelenleg 4 db. utazási ajánlat közül választhat.

Kiemelt ajánlataink

Nagy dunai hajóút Budapest - Duna delta oda-vissza

Nagy dunai hajóút Budapest - Duna delta oda-vissza

Bécs-Budapest-Duna delta és vissza 16 nap

A folyami hajóutak királynője! Életre szóló élményben lesz része ezen a klasszikus dunai hajóúton, budapesti beszállással is. Utazás az egzotikus Al-Dunán lefelé Szerbia, Románia és Bulgária érintésével, át a Vaskapu szoroson egészen a Duna- deltáig és vissza...

2399 €-tól (935 600 Ft)
Dunai hajóút Vaskapu-szoros MS Nestroy

Dunai hajóút Vaskapu-szoros MS Nestroy

Bécs-Vaskapu szoros - Budapest - Bécs 7nap/6éj

A csaknem egy hetes utazás a Duna-deltáig tartó nagy dunai hajóút kis testvére, Bécs és a Vaskapu-szoros között oda-vissza. Az utazás megkezdhető Mohácson is és befejezhető Budapesten is.

999 €-tól (389 600 Ft)
Rövid dunai hajóút Ausztria Wachau MS Nestroy****

Rövid dunai hajóút Ausztria Wachau MS Nestroy****

Bécs-Wachau-Linz-Bécs 2 éjszaka

Szeretne kipróbálni egy dunai szállodahajót az osztrák Duna szakasz legszebb részén? Íme egy parádés lehetőség két éjszaka tartózkodással, teljes ellátással az MS Nestroy**** fedélzetén!

249 €-tól (97 100 Ft)
Dunai hajóút  Bécs - Budapest - Duna-delta 2024

Dunai hajóút Bécs - Budapest - Duna-delta 2024 Sláger

8nap/7éjszaka szállodahajóval - MS Nestroy****

Ha Önnél is szerepel a bakancslistán a Duna-delta, életre szóló élményben lesz része ezen a klasszikus dunai hajóúton, budapesti beszállással is. Egy irányú utazás az egzotikus Al-Dunán lefelé Szerbia, Románia és Bulgária érintésével, át a Vaskapu szoroson egészen a Duna- delta vidékéig. Visszautazás repülővel (vagy vonattal) Bukarestből.

1219 €-tól (475 400 Ft)

További kiemelt ajánlataink

Budapesti indulással

A dunai hajóutak mindegyike érinti Budapestet, de számunkra a legkedvezőbb, ha tőlünk indul és/vagy ide is érkezik az adott hajó - kiemelten figyeljük ezeket a lehetőségeket, itt találja az ajánlatokat:

Tovább

Bike Holidays

Ha szeret kerékpározni, várjuk testvér oldalunkon is, komfortos kerékpártúrákkal Európa legszebb tájain!

Hajótársaságok

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ