Keresés


Velence lagúnája és a Pó delta 7nap /6 éj Tipp

Velence–Burano-Chioggia–Taglio di Po-Polesella-Taglio di Po-Chioggia-Velence

CroisiEurope

Izgalmas és lenyűgöző hajóútra várjuk az Ms Michelangelo fedélzetére. Velencei lagúna ékszervárosai, Velence, Murano ,Burano ,Chioggia és Veneto tartomány történelmi városaiban tett kirándulások a Pó folyó deltavidékén, és további gazdag programok nyújtanak felejthetetlen élményt .
Velence lagúnája és a Pó delta  7nap /6 éj
1099 €-tól (368 200 Ft)

Pozíciószám: CROI-03

Érdeklődés »

Kedvencek +

 •  

  1.nap Velence

  Bejelentkezés a hajóra 18 órától. A kabinok elfoglalását követően a hajó személyzete és a kapitány, üdvözlő koktéllal várják az utasokat a hangulatos vacsora előtt, a fedélzetre.

   

  2.nap Velence – Burano és Murano(1)

  Fakultatív programlehetőség Velencében a délelőtti órákban : Doge palota , Szent Márk tér vagy akár Casanova nyomában felfedezést tehetünk a Doge palota titkos járataiban...Délután  a Velencei lagúnában kirándulás, Burano és Murano felkeresése.

   

  3.nap  Velence - Chioggia (vagy környéke) – Taglio di Po

  Ezen a napon kezdetét veszi a hajóút Chioggia-ba . Fakultatív program lehetőség a történelmi zarándokhelyre Padovaba, Páduai Szent Antal nyughelyének felkeresése. Azok az utasok, akik nem választják a Padovai programot, transferrel jutnak el Taglio di Po-ba. Útközben egy rövid megálló Adriában, ahol szabadprogram keretében lehet a város középkori belvárosát felkeresni.

   

  4.nap Taglio di Po – Polesella

  Polesalla-ba indul a hajó ezen a napon. Délután fakultatív programok : Bologna  első egyetemének székhelye (1088). Visszatérés a hajóra délután Polesella-ban, este élvezze az előadást a hajón.

   

  5.nap Polesella - Taglio di Po - Chioggia (vagy környéke )

  Fakultatív program lehetőségek : Ferrara vagy Verona  felfedezése. A hajó délután indul tovább Chioggiaba.

   

  6.nap Chioggia (vagy környéke ) - Velence

  Visszaút Velence felé . Fakultatív program lehetőségek : Castello negyedben kirándulás kutatva Velence titkai után vagy egy séta Dorsoduro negyedében, amely Velence egyetlen szilárd talajon épült része. Este gálavacsorával búcsúzik a  hajó személyzete.

   

  7.nap Velence

  Reggeli után kijelentkezés a hajóról, 9 óra .

 • A részvételi díj tartalmazza

  • 7nap / 6éjszaka hajóút a választott kabin típusban és fedélzeti szinten
  • Teljes ellátás: svédasztalos reggeli, exkluzív több fogásos választható menük ebédre, vacsorára, délutáni tea, kávé, sütemény, kapitányi üdvözlő-, és gála vacsora
  • Kikötői díjak

   

  A részvételi díj nem tartalmazza: italfogyasztást az itallapról,ill. fakultatív programok alatt,transfereket, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás, a hajón kínált fakultatív programok, városnézések díjait és egyéni kiadásokat.

 • Indulási időpontok - Árak / fő

  2019-06-27 - 2019-07-03

  Kétágyas kabin alsó fedélzeti szint
  1099 € (368 200 Ft)
  Kétágyas kabin felső fedélzeti szint
  1264 € (423 400 Ft)

  2019-09-01 - 2019-09-07

  Kétágyas kabin alsó fedélzeti szint
  1099 € (368 200 Ft)

  2019-09-21 - 2019-09-27

  Kétágyas kabin alsó fedélzeti szint
  1099 € (368 200 Ft)

  2019-10-01 - 2019-10-07

  Kétágyas kabin alsó fedélzeti szint
  1099 € (368 200 Ft)
  Kétágyas kabin felső fedélzeti szint
  1264 € (423 400 Ft)
  A fenti részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint - ezért, a pontos és aktuális részvételi díjakat az Önnek összeállított, írásos ajánlatunk tartalmazza, amelyet a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítünk el.
   
  20 %-os kedvezmény az 2019.05.08.-án  induló hajóút esetén !!!!
 •  

  A Strasbourg-i székhelyű CroisiEurope hajótársaságot 1976-ban alapították. A társaság tulajdonában lévő 100-180 fős hajók az utasok kényelmét és biztonságát szolgálja, színes és hangulatos belső kialakítások kellemes atmoszférát teremtenek a hajóút alatt. Európa folyami hajózásának egyik vezető hajótársasága most is a minőséget képviseli a több évtizedes tapasztalatával, dinamikus fejlődésével több mint 45 hajójával .

   

  Hajó adatok

  Méretek: 110 m hosszú, 11,4 m széles

  Utasok létszáma: 158 fő

  Kabinok száma: 78

  Áram: 220V

  Utasfedélzet: 3

   

   

  2 személyes kabin alsó fedélzeti szint 

   

   

  Tágas és kényelmes kabin két ággyal (opcionális ikerágy), saját fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, telefon, műholdas TV, széf, hajszárító, légkondicionáló, rádió és szekrény akasztóval.  

   

  2 személyes kabin felső fedélzeti szint 

   

   

  Tágas és kényelmes kabin két ággyal (opcionális ikerágy), saját fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, telefon, műholdas TV, széf, hajszárító, légkondicionáló, rádió és szekrény akasztóval.  Az ablakos kabinból panorámás kilátás nyílik.

   

   

   

 • 0
Írja meg véleményét az útról
 Nem publikus
 kód   

« Vissza

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ