Keresés


Transzeurópai hajóút Budapestről Strasbourgba 13nap

BUDAPEST - VIENNA - MELK - PASSAU - FRANKFURT - MAINZ – STRASBOURG egyéni utazás

CroisiEurope

Budapestről Strasbourgig élvezze azt az egyedülálló hajóutat, amely a Rajna- Majna- Duna csatornán haladva , négy országot érint.
Transzeurópai hajóút Budapestről Strasbourgba 13nap
1925 €-tól (644 900 Ft)

Pozíciószám: CROI-02

Érdeklődés »

Kedvencek +

 •  
   
   

  Transzeurópai hajóút Budapestről Strasbourgba    MS L’EUROPE   fedélzetén

    2019.10.14.-10.26.

   

   

  Budapestről Strasbourgig élvezze azt az egyedülálló hajóutat, amely a Rajna- Majna- Duna csatornán haladva négy országot érint. A folyók mentén elterülő  festői tájak valósággal lenyűgözik az utazót, az európai kultúrát, tradíciót erősítik a történelmi városokban tett látogatások. Magyarország, Ausztria, Németország, Franciaország büszkén mutatja be örökségét és  teszi feledhetetlenné ezt a hajóutazást.

   

  1.nap Budapest

  Bejelentkezés a hajóra 18 órától. A kabinok elfoglalását követően a hajó személyzete és a kapitány, üdvözlő koktéllal várják az utasokat a hangulatos vacsora előtt, a fedélzetre.

   

  2.nap Budapest- Esztergom-Bécs

  Délelőtt lehetőség van fakultatív kirándulásokra Budapesten. A hajó délután érkezik Esztergomba, ahol lehetőség van a város megtekintéséra. A hajó késő délután indul tovább Bécsbe.

   

  3.nap – 4.nap Bécs

  Fakultatív programok , a város megtekintése.

   

  5.nap Melk – Passau

  Ezen a reggelen a festői szépségű Wachau völgyben folytatódik a hajóút Melk irányában. Két fakultatív kirándulást is lehet választani : a Melki apátság és a Dürnstein  megtekintése . a hajó a kirándulásokat követően indul tovább Passauba.

   

  6.nap Passau

  A délelőtt folyamán lehetőség van Passau romantikus, szűk utcáin sétálva megcsodálni a barokk stílusú épületeket . A hajó az éjszaka indul tovább Regensburg felé.

   

  7.nap Regensburg – Hilponstein

  Fakultatív kirándulásokat követően indul tovább a hajó Hilponstein-be

   

  8.nap HILPOSTEIN - NUREMBERG - BAMBERG

  Érkezés a reggeli órákban Nurenberg-be, ahol fakultatív kirándulások végeztével  hajózunk tovább Bambergbe.

  9.nap BAMBERG – ROTHENBURG

  A hajó délelőtt továbbindul Schweifurt-ba, ahol a kikötést követően lehetőség lesz fakultatív kirándulásokra is. Rothenburg Németország egyik legrégebbi városa, a Világörökség része, amely az ókori római út mentén épült. Óvárosa kőfallal körülvett , megőrizve autentikus középkori báját.A hajó éjszaka indul tovább.

   

  10.nap WÜRZBURG – WERTHEIM

  Fakultatív kirándulási lehetőségek Würzburg-ban. A hajó éjszaka indul tovább.

   

  11.nap WERTHEIM - MILTENBERG – ASCHAFFENBURG

  A hajótársaság idegenvezetőjével fedezzük fel Miltenberg bájos középkori főterét, amelyet favázas házak vesznek körül. A kirándulást követően indul tovább a hajó.

   

  12.nap ASCHAFFENBURG - FRANKFURT – MAINZ

  A hajó reggel indul tovább Frankfurtba, ahol fakultatív kirándulásokon lehet részt venni. Délután indul tovább Mainz-ba.

   

  13.nap  MAINZ – STRASBOURG

  Élvezze a fedélzeten a reggelit, miközben a hajó elindul Strasbourgba és két lenyűgöző zsilipen is áthalad a Rajnán, Iffezheim-nél és Gambsheim-nál. Strasbourgba délután 2órakor érkezik a hajó, ebéd után véget ér a hajóút.

 •  

  A részvételi díj tartalmazza

  • 13nap/12éjszaka hajóút a választott kabin típusban és fedélzeti szinten
  • Teljes ellátás: svédasztalos reggeli, exkluzív több fogásos választható menük ebédre, vacsorára, délutáni tea, kávé, sütemény, kapitányi üdvözlő-, és gála vacsora
  • Kikötői díjak

   

  A részvételi díj nem tartalmazza: italfogyasztást az itallapról,ill. fakultatív programok alatt,transfereket, utasbiztosítás, útlemondási biztosítás, a hajón kínált fakultatív programok, városnézések díjait és egyéni kiadásokat.

 • Indulási időpontok - Árak / fő

  2019-10-14 - 2019-10-26

  Alsó fedélzeti szint
  1925 € (644 900 Ft)
  Felső fedélzeti szint
  2220 € (743 700 Ft)
  Középső fedélzeti szint
  2145 € (718 600 Ft)
   A fenti részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint - ezért, a pontos és aktuális részvételi díjakat az Önnek összeállított, írásos ajánlatunk tartalmazza, amelyet a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítünk el.
 •  
   

   

  A Strasbourg-i székhelyű CroisiEurope hajótársaságot 1976-ban alapították. A társaság tulajdonában lévő 100-180 fős hajók az utasok kényelmét és biztonságát szolgálja, színes és hangulatos belső kialakítások kellemes atmoszférát teremtenek a hajóút alatt. Európa folyami hajózásának egyik vezető hajótársasága most is a minőséget képviseli a több évtizedes tapasztalatával, dinamikus fejlődésével .

   

  MS Europe
  A három fedélzeti szinten 90 kabin került kialakításra. A kabinokban TV, fürdőszoba zuhanyzóval,törölköző,légkondició,220V,WiFi ,Safe található
   
  Hosszúság: 110m
  Szélesség: 11,4m
  Utas létszám: max. 180 fő
  Építés éve : 2006
  Felújítás éve :2016

  Építés éve : 2000

   

  Alsó fedélzeti kabin

   

   

   Középső és Felső fedélzeti kabin

   

 • 0
Írja meg véleményét az útról
 Nem publikus
 kód   

« Vissza

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ