Keresés


Dunai hajóút Budapest - Passau - társas út Sláger

Csoportos utazás magyar idegenvezetővel

Mahart

Az öt csillagos besorolást megközelítő és wellnesst is kínáló MS Maxima, a Nicko Cruises egyik büszkesége ad otthont e csoportos hajós utazás résztvevőinek, a Dunán felfelé, Budapest és Passau között, Pozsony, Bécs, Melk, Linz érintésével.
Dunai hajóút Budapest - Passau - társas út
705 €-tól (239 000 Ft)

Pozíciószám: MAH-01

Érdeklődés »

Kedvencek +

 • Nap

  Helyszín

  Érkezés

  Indulás

  Kirándulási lehetőségek

  1. nap

  Budapest

  -

  22:00

  Utas találkozó és beszállás a hajóba 16:00-kor. Kabinok elfoglalása, vacsora a hajón

  2. nap

  Pozsony

  13:00

  23:00

  Reggeli, ebéd és vacsora a hajón.

  - Fakultatív városnézés Pozsonyban az óvárosi sétálóutcákon át egészen a várig, majd szabadidő.

  - Kirándulási lehetőség az esti fényekben a pozsonyi várig, kilátással a kivilágított városra.

  3. nap

  Bécs

  07:00

  -

  Reggeli, ebéd és vacsora a hajón

  - Fakultatív városnézés a hagyományokban gazdag Bécsbe a Szt. István Bazilika, a vár és a nagykörút felfedezése majd szabadidő.

  - Fakultatív kirándulási lehetőség a császári Schönbrunn kastély és kertjének meglátogatása.
  - Fakultatív kirándulási lehetőség egy autentikus osztrák borászatba vagy klasszikus zenei koncert Mozart és Strauss darabokkal

  4. nap

  Bécs
  Melk

  -

  12:00

  02:00

  16:00

  Reggeli, ebéd és vacsora a hajón

  Az impozáns Melki Apátság meglátogatása

  5. nap

  Passau

  Budapest

  09:30

  kb.22:00

   

  kb.13:00

   

   

  Reggeli a hajón. Megérkezés Passauba. Autóbuszos kirándulás a várba, ahonnan páratlan kilátás nyílik a három folyó összefolyására, majd gyalogos városnézés (Boldog Gizella ereklye, Szent István Katedrális stb.). Kis szabadidő után buszos hazautazás Budapestre rövid pihenőkkel. Érkezés forgalomtól függően az esti órákban.

 • A részvételi díj tartalmazza: a magyar csoportkísérőt és idegenvezetést a fakultatív kirándulásokon, szállást a hajón a választott kabinkategóriában (ablakos kabinban alsó, közép, illetve felső fedélzeten franciabalkonos kabinban) teljes ellátást (reggeli büfé rendszerben ebéd és vacsora menüválasztásos rendszerben, reggelihez meleg italok és gyümölcslevek fogyasztása), a wellness részleg használata, kikötői illetéket, Passau kirándulást, buszos hazautazást Passauból Budapestre.
  Részvételi díj nem tartalmazza:

  A részvételi díj nem tartalmazza:  egyéb italfogyasztást (ALL INCLUSICE italcsomag 37.000,-Ft/fő, javasolt borravalót (kb. 4-7 euró/fő/éj), fakultatív kirándulásokat (kék színnel jelölt kirándulások előre csomagként is lefoglalhatóak 33.000,-Ft/csomag/fő, piros színnel jelzett kirándulások csak a fedélzeten foglalhatóak le), stornó biztosítást (1,7%), Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítást 500,-Ft/nap/fő, személyes kiadásokat

 • Indulási időpontok - Árak / fő

  2019-05-09 - 2019-05-13

  Kétágyas kabin alsó fedélzeti szint
  705 € (239 000 Ft)
  Kétágyas kabin felső fedélzeti szint
  1044 € (353 900 Ft)
  Kétágyas kabin középső fedélzeti szint
  911 € (308 800 Ft)

  2019-08-01 - 2019-08-05

  Kétágyas kabin alsó fedélzeti szint
  714 € (242 000 Ft)
  Kétágyas kabin felső fedélzeti szint
  1056 € (358 000 Ft)
  Kétágyas kabin középső fedélzeti szint
  922 € (312 600 Ft)

  A részvételi díj tartalmazza: a magyar csoportkísérőt és idegenvezetést a fakultatív kirándulásokon, szállást a hajón a választott kabinkategóriában (ablakos kabinban alsó, közép, illetve felső fedélzeten franciabalkonos kabinban) teljes ellátást (reggeli büfé rendszerben ebéd és vacsora menüválasztásos rendszerben, reggelihez meleg italok és gyümölcslevek fogyasztása), a wellness részleg használata, kikötői illetéket, Passau kirándulást, buszos hazautazást Passauból Budapestre.


  A részvételi díj nem tartalmazza:  egyéb italfogyasztást (ALL INCLUSICE italcsomag 37.000,-Ft/fő, javasolt borravalót (kb. 4-7 euró/fő/éj), fakultatív kirándulásokat (kék színnel jelölt kirándulások előre csomagként is lefoglalhatóak 33.000,-Ft/csomag/fő, piros színnel jelzett kirándulások csak a fedélzeten foglalhatóak le), kötelező stornó biztosítást (1,7%), Baleset-, személyes kiadásokat.

 • MS Maxima****(*) - Nicko Cruises    (3D virtuális séta a hajón)

   

  Hosszúság: 126m

  Szélesség: 11,4m

  Merülési mélység: 1,5m

  Utas létszám: max. 180 fő

  Személyzet: 40 fő

  Fedélzeti nyelv: német, angol

   

  A kimondottan hosszú utakra tervezett hajó minden kényelemmel bír, elegáns vonalvezetésével, barátságos és otthonos berendezésével tűnik ki. Tágas közös tereiben és izlésesen berendezett kabinjaiban rögtön otthon és biztonságban érzi magát az utazó, kis wellness részleg whirpool, szauna. A nagy, szélvédőkkel is ellátott napozóterasz - napozóágyakkal, napernyőkkel, pedig pompás feltöltődésre, a part menti dunai tájak szemlélésére csábít és tökéletes kikapcsolódást nyújt a hétköznapokból. A hajó panorámás éttermében pedig minden étkezés alkalmával ugyanazon asztalnál élvezheti a konyha chef elismerten ízletes remekeit.

   

  Kabinok

  Valamennyi kabin külső, ablakos, egyforma berendezéssel bírnak és kb. 16m2 alapterületűek. Egyénileg szabályozható klímaberendezés, zuhanyozó/WC, hajszárító, széf, telefon, Sat-TV. Az alsó szint (Hauptdeck) ablakai kisebbek és nem nyithatóak, ún. bivalyszem ablakok, a középső és a felső szinten (Mitteldeck, Oberdeck) francia erkély és nagy panoráma ablak teszi teljessé az élményt. A két egymás mellett álló ágy kérésre szét is húzható.

 • 1
Írja meg véleményét az útról
 Nem publikus
 kód   

« Vissza

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ